۷ روش برای بازاریابی اینترنتی

۷ روش برای بازاریابی اینترنتی

تلاش برای تعیین بهترین راه بازاریابی آنلاین کسب و کار شما، می‌تواند طاقت‌فرسا باشد. به نظر می‌رسد که روش‌های متفاوت بی‌شماری برای جلب توجه مردم وجود دارد؛ اما مگر آن که بدانید چگونه هر کدام از این روش‌ها را به درستی اجرا کنید، دیده شدن در دنیای آنلاین می‌تواند عملا غیر ممکن باشد. در این مقاله 7 روش را به شما نشان می‌دهیم که به وسیله آن‌ها می‌توانید بازاریابی اینترنتی خود را تجزیه و تحلیل کنید تا با استفاده از آن به طور واضح تعیین کنید که چه راه هایی برای شما مناسب هستند.

 

بازاریابی مشارکتی

بازاریابی مشارکتی (Affiliate marketing) نوعی بازاریابی عملکرد-محور است که در آن یک کسب و کار به یک یا تعداد بیشتری شرکت که برای آن کسب و کار تبلیغ و فروش می‌کنند، به خاطر هر بازدیدکننده‌ای که از طریق تلاش‌های آن شرکت‌ها به سایت او آورده می‌شود پاداش می‌دهد.

اگر محصولاتی دارید ولی فروش خوبی ندارید، بازاریابی مشارکتی راه بسیار مناسبی برای آن است که بدون آن که حتی یک نفر را استخدام کرده باشید از افراد دیگر برای فروش محصولات خود استفاده کنید. به سایت‌هایی مانند Click Bank ،Commission Junction و Epic Advertising نگاهی بیندازید تا ببینید سایر افراد چه چیزهایی را به عنوان محصولات مشارکتی می‌فروشند و بفهمید که آیا بازار خوبی برای کالای شما وجود دارد یا خیر.

این روش به طور برعکس نیز عمل میکند؛ یعنی اگر قصد دارید محصولاتی را به طور آنلاین به فروش برسانید ولی چیزی برای فروش ندارید، میتوانید به عنوان یک شریک برای برندهای دیگر ثبت‌نام کنید و برای هر محصولی که به فروش می‌رسانید، حق کمیسیون دریافت کنید.

 

هزینه به ازای هر کلیک (Pay Per Click)

هزینه به ازای هر کلیک (PPC) یک مدل تبلیغاتی اینترنتی است که برای هدایت ترافیک به وب‌سایت‌ها استفاده می‌شود و در آن زمانی که روی تبلیغ کلیک می‌شود، تبلیغ‌کنندگان هزینه‌ای را پرداخت می‌کنند.

هزینه به ازای هر کلیک راه بسیار مناسبی برای آن است که تبلیغ شما توسط مردم دیده شود و از آنجایی که شما تنها برای آن دسته از بازدید‌کنندگانی که واقعا روی لینک شما کلیک می‌کنند پول می‌دهید، می‌توانید مطمئن باشید که فقط برای افرادی که علاقه‌مند به محصولات شما هستند هزینه پرداخت کرده‌اید. ابزاری مانند گوگل ادوردز به شما امکان بررسی کلمات کلیدی مرتبط را می‌دهد تا از این که عباراتی که مردم جستجو می‌کنند را انتخاب کرده‌اید، مطمئن شوید. یک قانون کاربردی در این نوع تبلیغ آن است که عبارات کلیدی طولانی‌تر، امکان هدف‌گذاری بهتر و در نتیجه کلیک‌های ارزان‌تری را به شما می‌دهند.

 

سئو (SEO)

موتور جستجو بهینه یا سئو، همان تشکیلات جستجوی وب‌سایت شما است که در نتایج موتور جستجو ظاهر می‌شود.

تعداد زیادی متخصص سئو وجود دارند که وعده می‌دهند می‌توانند سایت کسب و کار شما را به بخش بالای موتور جستجو برسانند. با این که سئوی بالا این کار را ممکن می‌سازد، ولی معمولا این فرآیند پیچیده‌تر از این حرف‌ها است و اگر می‌خواهید که کسب و کار شما رتبه بالایی در سئو کسب کند، بعید است که این اتفاق یک شبه بیفتد. موتورهای جستجو، برخی از باهوش‌ترین دانشمندان کامپیوتر جهان را استخدام می‌کنند و آنها نمی‌خواهند فریب بخورند. به همین دلیل بهتر است که نسبت به سئو دیدگاه کیفیتی داشته باشید.

محتوایی تولید کنید که به کلمات کلیدی و عباراتی که مشتریان شما استفاده می‌کنند مرتبط باشد. در این مرحله نیز می‌توانید گوگل ادوردز را بررسی کنید تا ببینید چند نفر اصطلاحات خاصی را استفاده می‌کنند تا اطمینان پیدا کنید که آیا آن عبارات برای شما سودمند هستند یا خیر. این نیز اهمیت دارد که سایت‌های دیگر به شما لینک دهند تا نشان دهد که سایر افراد، محتوای شما را تحسین می‌کنند و آن را به اشتراک می‌گذارند. سئوی خوب، حاصل کار مداوم است؛ ولی در طولانی‌مدت و زمانی که بازدیدکنندگان با کیفیت، سایت شما را پیدا کنند نتیجه خواهد داد.

 

اهمیت بازاریابی اینترنتی

اهمیت بازاریابی اینترنتی

بازاریابی ویدئویی (Video Marketing)

ویدئو یکی از سریع‌ترین بخش‌های بازاریابی آنلاین از لحاظ رشد است. این روش نه تنها در میان افرادی که تماشای ویدئو را به مطالعه ترجیح می‌دهند معروف است، بلکه به شما انعطاف بسیار زیادی نیز در ارائه کسب و کار خود به نحوی که از طریق کلمات، قابل بیان نیست می‌دهد. یوتیوب (Youtube) دومین موتور جستجو پس از گوگل است و قرار دادن ویدئو در آن و بسیاری از سایت‌های ویدئویی دیگر رایگان است.

احتمال استفاده کاربران از ویدئو بسیار خارق‌العاده است و بدون سرمایه‌گذاری برای تجهیزات گران‌قیمت، دستاوردهای زیادی حاصل می‌شود که دستیابی به آن، برای کسب و کارهای کوچک نیز ممکن است.

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی

یکی از مزیت‌های بزرگ بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی این است که استفاده از آن حتی برای اکانت‌های تجاری رایگان است و این بدین معنی است که می‌توانید کسب و کار خود را جلوی چشم مشتری‌های ایده آلی که زمان خود را بیش از هر چیزی در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند، قرار دهید. بیش‌تر پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی تا حدی اجازه تبلیغات پولی را می‌دهند تا بتوانید با قیمت بسیار کم‌تری نسبت به انواع دیگر تبلیغات آنلاین مثل PPC به مشتریان احتمالی بیش‌تری دست پیدا کنید.

به نظر افراد بسیاری هزینه اصلی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، زمانی است که می‌برد؛ چون کل ایده این پلتفرم این است که بیش‌تر اجتماعی باشد تا آن که برای فروش باشد. در واقع اغلب کاربران شبکه‌های اجتماعی مخالف تبلیغ هستند؛ چون به قصد ارتباط به این شبکه‌ها می‌آیند. دلیل آن که کسب و کارهایی در شبکه‌های اجتماعی موفق هستند، آن است که ماهیت اجتماعی دارند. لینک‌ها، عکس‌ها، پست‌های ویدئویی و وبلاگ به شما کمک می‌کنند تا روابط خود را بسازید و همینطور اعتبار و تخصص کسب کنید. با این کار زمانی که مردم آماده خرید می‌شوند، به خاطر این که هر زمانی که لینکی را در شبکه‌های اجتماعی لایک کرده‌اند به مرور اسم شما را دیده‌اند، شما را به خاطر خواهند داشت.



بازاریابی محتوا

محتوا کلمه‌ای است که برای توصیف مقاله، پست، ویدئو، تصویر و هر چیز دیگری که صفحه وب شما را می‌سازد به کار می‌رود.

سایت‌هایی که از نظر محتوا غنی هستند، مورد اعتماد به شمار می‌آیند. هرچه بیش‌تر در مورد یک موضوع حرف داشته باشید، بیش‌تر باید درباره آن بدانید و در نتیجه می‌توانید خود را به عنوان یک مسئول یا متخصص نشان دهید. اگر یک وب‌سایت برای کسب و کار خود دارید، باید یک بخش به عنوان وبلاگ در آن داشته باشید که به طور مرتب آن را آپدیت می‌کنید. دنبال راه‌هایی بگردید که می‌توانید از محتوای سایت یا وبلاگ خود استفاده کنید تا محصول خود را بازاریابی کنید؛ به طوری که زمانی که مردم صفحه شما را مطالعه می‌کنند، به آن‌ها چیزی را بدهید که می‌خواهند بدانند: دانش و به طور آرام اشاره کنید که می‌توانید بیش‌تر از این را برای آن‌ها فراهم کنید.

دنبال راه‌هایی بگردید که محتوای خود را در مقابل چشمان هر تعداد مخاطبی که ممکن است قرار دهید؛ زیرا هر چه بیش‌تر این محتوا توسط افراد مختلف دیده شود، شانس به اشتراک گذاشته شدن آن و دیده شدن آن توسط افراد بیش‌تر افزایش پیدا می‌کند. محتوای خوب به سئوی شما کمک می‌کند.

 

تبلیغات آنلاین

این اصطلاح شامل سایر انواع تبلیغ آنلاین که شما می‌بینید، مانند آگهی‌های بنر و لینک‌های متنی می‌شود. بسیاری از این موارد تحت دسته بندی PPC قرار می‌گیرند؛ ولی به جای آن که روی موتور جستجو باشند، روی سایت‌های دیگر هستند. یکی از بهترین چیزها در مورد تبلیغات آنلاین این است که اگر بازخورد تبلیغی مثبت باشد، می‌توانید سریع آن را به بخش گسترده‌تری از مخاطبان برسانید و اگر بازخورد آن مثبت نباشد، می‌توانید آن را بردارید یا خاموش کنید.

با این حال، معمولا باید آماده باشید تا به طور مداوم تبلیغ خود را تحت بررسی و بهینه سازی دائمی قرار دهید تا این کار به طور درست انجام شود. به دلیل آن که چیزی به نام محیط آزمایشی وجود ندارد، ممکن است مرتکب اشتباه شوید و پول خود را برای تبلیغاتی که مخاطب مورد نظر شما را جذب نمی‌کنند دور بریزید. مگر آن که مطمئن باشید که چه کار می‌کنید، معمولا بهترین روش آن است که پیش از آن که یادگیری‌های خود را به دنیای وسیع تبلیغات آنلاین انتقال دهید، ابتدا سایر روش‌های ساده‌تر را آزمایش کنید.

در نتیجه، ممکن است بهترین راه آن باشد که یک یا دو کانال بازاریابی اینترنت را انتخاب کنید و ابتدا پیش از آن که به مرحله بعدی بروید، مطالب آن‌ها را مطالعه نمایید و در آن‌ها حرفه‌ای شوید. اگر کاملا در این زمینه مبتدی هستید، شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی ویدئویی (Video Marketing) و وبلاگ موارد خوبی برای آشنایی با این زمینه هستند و اشتباه در آن‌ها تاوان زیادی ندارد. آن‌ها همچنین اشتیاق زیادی را در شکل بازخورد و نظرات کاربر ایجاد می‌کنند که برای سوال پرسیدن از مخاطبان و دریافت پاسخ مستقیم از آن‌ها بسیار مناسب است.

یک مزیت بسیار بزرگ بازاریابی اینترنت این است که در آن می‌توانید همه چیز را پیگیری کنید. اگر کاری که انجام می‌دهید را تجزیه و تحلیل کنید، خواهید دانست که در چه جاهایی بیش‌ترین بازگشت سرمایه را دارید و می‌توانید تلاش بیش‌تری در آن ناحیه به خرج دهید و بازگشت سرمایه را بیش‌تر کنید. اولین قانون بازاریابی و مارکتینگ آن است که ارقام خود را بشناسید.

هیچ‌کس برای اولین، دومین یا سومین بار به درستی استراتژی بازاریابی خود را پیدا نمی‌کند. ادامه دهید، پیشرفت خود را پیگیری کنید و انتظار کمال نداشته باشید.

 

منبع: Business to community