چگونه هزینههای حساب ادوردز را کاهش دهیم؟ – بخش سوم
04 / تیر / 1398
4دقیقه برای مطالعه
گوگل ادوردز,
نیلوفر میثاقی
دربخش دوم در مورد گزارش عبارات سرچ و تاثیر آن بر روی ایجاد کمپینهای جدید و بهبود عملکرد ادوردز توضیحاتی دادیم. در این بخش به توضیح روش اتوماتیک سازی گوگل ادز میپردازیم.
برای مطالعه بخش اول کلیک نمایید
برای مطالعه بخش دوم کلیک نمایید
چگونه از قوانین اتوماتیک برای کاهش زمان و بهبود عملکرد گوگل ادوردز استفاده کنیم؟
همه تبلیغ کنندگان دوست دارند از تبلیغات خود بازگشت هزینه داشته باشند و نتایج آن را فورا مشاهده کنند. میتوان گفت که گوگل ادز یکی از بهترین ابزارها برای رسیدن به این هدف است؛ زیرا ابزارهای کمی در فضای بازاریابی و مارکتینگ وجود دارند که برای بازگشت هزینه و ایجاد فروش از آن بهترند.
ولی تعداد کمی از افراد از زمان گذاشتن و تلاش زیاد برای تبلیغات خود لذت میبرند و واقعیت نیز این است که کار با گوگل ادز خسته کننده است و زمان زیادی میبرد. صدها گزارش، معیار ارزیابی(metric) و روش بررسی در آن وجود دارند که مرتب تغییر میکنند و آپدیتهای جدید جایگزین آنها میشوند؛ بنابراین اگر تا به حال تجربه کار با گوگل ادز را نداشتهاید، باید بدانید که حجم کار آن، بسیار زیاد است.
خوشبختانه، گوگل ادز چندین ابزار اتوماسیون دارد که هر تبلیغ کنندهای میتواند آنها را به کار گیرد تا هوشمندانهتر و نه الزاما پیچیدهتر، با اکانت خود کار کند.
تنظیمات اتوماتیک در گوگل ادز چیست؟
یکی از شیوههای پیشنهادی ما، استفاده از “rule actions” میباشد.
تنظیمات اتوماتیک “rule actions” در گوگل ادز به این شکل است که تحت شرایط تعریف شدهای عمل تعریف شدهای انجام میشود. برای مثال تعیین میکنیم که اگر هزینه کلیک (CPC) بیشتر از مقدار X شود، بودجهها تا Y میزان کاهش یابند. بنابراین به طور کلی یک کار خاص منجر به انجام عکسالعمل اتوماتیکی در گوگل ادز میشود.
چگونه از تنظیمات اتوماتیک گوگل ادز استفاده کنیم؟
برای استفاده از این بخش، در داشبورد ادوردز خود به بخش “قوانین (Rules)” بروید.
Rules actions گوگل ادز
با استفاده از گزینه “Rules” میتوانید ترتیب مراحل را بر اساس معیارهای ارزیابی یا فعالیتهای خود تعیین کنید.
مثلا فرض کنید که بودجه روزانه شما 50 دلار است؛ این مبلغ خیلی زیاد نیست و متوسط هزینه کلیک (CPC) شما حدود 5 دلار است. محصول شما 15 دلار فروش دارد؛ بنابراین 5 دلار برای هر کلیک مبلغ بدی نیست. زمانی که متوسط هزینه کلیک (CPC) به دلیل آن که رقیب شما از دور خارج شده یا کمپین خود را غیرفعال کرده است کم شود چه اتفاقی میفتد؟ اگر CPC شما بسیار پایین باشد، تلاش نمیکنید که بودجه روزانه و حتی هزینه تبلیغ (bidding) خود را بالا ببرید؟ البته که این کار را میکنید. ولی احتمال اتفاق این موضوع تقریبا محال است و باید خیلی خوش شانس باشید که این اتفاق برای شما بیفتد.
ولی شما با استفاده از گزینه اتوماسیون “Rules” میتوانید این موقعیت را به واقعیت تبدیل کنید:
تعیین قوانین اتوماتیک گوگل ادز
تعیین و تعریف قوانین (Rules) جدید میتواند به شما کمک کند تا به دلخواه خود بودجهها را معین کنید، کمپینها را متوقف کنید و تغییراتی در راستای افزایش تبدیلها، CPC، قیمتها و غیره در حساب ادوردز خود انجام دهید. همچنین اگر متوسط هزینههای کلیک شما کاهش پیدا کند، میتوانید در این بخش تنظیماتی انجام دهید تا به طور اتوماتیک بودجه شما افزایش داده شود و از این که زمانی که قیمتها پایین است، تبدیلهای بیشتری دریافت میکنید، اطمینان یابید.
تعیین بودجه اتوماتیک گوگل ادز
همچنین میتوانید همین کار را در مورد افزایش بودجه روزانه خود زمانی که نرخ تبدیل پایین است، تکرار کنید:
بودجه اتوماتیک گوگل ادز
این کار به شما کمک میکند تا تبدیلهای بیشتری در قیمت پایین داشته باشید و زمانی که قیمتهای تبدیل افزایش پیدا میکند، میتوانید قانون اتوماتیک دیگری را تعیین کنید تا بودجه خود را کاهش دهید.
قوانین اتوماتیک در گوگل ادز حیاتی هستند و به شما کمک میکنند تا دیگر ساعتها زمان را صرف این پلتفرم نکنید. فقط باید قوانین جدیدی را تنظیم کنید تا در زمان شما صرفهجویی شود و فروش شما نیز بهبود یابد.
سخن پایانی
گوگل ادز میتواند برای کاربران جدید و حتی تبلیغ کنندگان با تجربه که قصد دارند حساب ادوردز خود را بهبود ببخشند، پیچیده باشد. با استفاده از این راهنما میتوانید کار خود را آغاز کنید و کمپینهایی که فروش سریع و نرخ ROI مثبت دارند را مدیریت نمایید. حتما با استفاده از این 3 مرحله به طور مداوم، اکانت خود را بهبود ببخشید؛ زیرا این مراحل فروش شما را افزایش میدهند و از این هزینههای شما میکاهند.
همچنین به طور مرتب، استراتژیهای جدید و آنچه از طریق این مراحل آموختید را تست و بررسی کنید تا در زمانی کوتاه در گوگل ادز حرفهای شوید.
نوشته قبلی « چگونه هزینههای حساب ادوردز را کاهش دهیم؟ – بخش دوم
نوشته بعدی چگونه اکانت گوگل ادز بسازیم؟ »