آنچه باید درباره هدفگیری مخاطبان (Audience Targeting) گوگل ادز بدانید – بخش دوم
06 / بهمن / 1398
5دقیقه برای مطالعه
گوگل ادوردز,
تنظیمات گوگل ادوردز,
نیلوفر میثاقی
در بخش اول این مجموعه، هر یک از روشهای هدفگیری کلمات کلیدی یا Keyword Targeting و هدفگیری مخاطبان یا Audience Targeting در تبلیغات گوگل ادز را به طور جداگانه توضیح دادیم و نقاط ضعف و قوت آنها را برشمردیم. در این بخش به شما میآموزیم که هر یک از این تنظیمات را در چه موقعیتی به کار ببرید.
استفاده همزمان از هدفگیری کلمات کلیدی و هدفگیری مخاطبان در گوگل ادز
هر دو روش هدفگیری کلمات کلیدی (Keyword Targeting) و هدفگیری مخاطبان (Audience Targeting) نقاط ضعف و قوت خاص خود را دارند.
هدفگیری کلمات کلیدی روش بسیار مناسبی برای جلب توجه افرادی است که فعالانه به دنبال خرید هستند؛ ولی این روش کنترل زیادی را در مورد انواع افرادی که تبلیغات شما را مشاهده میکنند به شما نمیدهد.از طرف دیگر، هدفگیری مخاطبان برای این که افراد مناسبی تبلیغات شما را مشاهده کنند بسیار عالی است؛ ولی این احتمال وجود دارد که اغلب این افراد هنوز آماده خرید نباشند.
شاید فکر کنید که اگر راهی برای انجام هر دو روش بود، خیلی خوب میشد…
خب، در این صورت خبرهای خوبی برای شما داریم: گوگل “Audiences” را به عنوان گزینه هدفگیری برای کمپینهای جستجو افزوده است. بنابراین در هنگام راهاندازی کمپین جدید میتوانید گزینههای آن را تحت عنوان “Targeting and Audiences” مشاهده کنید. برای اضافه کردن مخاطبان به کمپین فعلی خود نیز میتوانید روی نوار ابزار “Audiences” در سایدبار خاکستری واقع در سمت چپ اکانت گوگل ادز خود کلیک نمایید.
تنظیمات هدفگیری مخاطبان یا Targeting And Audiences گوگل ادز
همانگونه که در تصویر بالا مشاهده میکنید، گزینههای هدفگیری مخاطبان یا Audience Targeting گوگل به احتمال زیاد در رقابت با پلتفرمی مانند فیسبوک میبازند؛ دلیل این موضوع این است که فیسبوک اطلاعات بیشتری را نسبت به گوگل از کاربران خود دریافت میکند. به هر حال، حتی بدون اطلاعات زیاد از زندگی کاربران مانند فیسبوک، گزینههای هدفگذاری مخاطبان گوگل، روشهای بسیاری را برای بهبود و توسعه تبلیغات جستجو در گوگل ادز به شما میدهند.
برای مثال، شرکت نرمافزاری Freshbooks سرویس مدیریت زمان را ارائه میدهد که برای بررسی زمانی که صرف هر پروژه میشود، قابل استفاده است. آنها با هدفگیری (Target) کلمه “Time Tracker” از این ابزار مدیریت زمان برای جذب افراد برای استفاده از نرمافزار خود استفاده میکنند.
هدفگیری مخاطبان یا Audience Targeting گوگل ادز
این روش خوبی به نظر میرسد… البته تا زمانی که به سایر تبلیغات گوگل ادوردز نمایش داده شده برای این کلمه کلیدی نگاه میکنیم. تبلیغاتی در مورد رصد کننده زمان برای تیمهای ورزشی، فریلنسرها، رصد کننده زمان بر اساس GPS. این تبلیغات تقریباً هر نوع رصد کننده زمانی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید را پوشش میدهند.
با این که کلمه کلیدی Time Tracker به معنی رصد کننده زمان مرتبط و هدفمند است، اما بسیاری از افراد نیز به دلایل بسیاری این کلمه کلیدی را به کار میبرند. در نتیجه، این کسب و کارها باید متن تبلیغی داشته باشند که به مذاق همه خوش بیاید.
فرض کنیم که مخاطبان محصول شرکت Freshbook، مادرانی هستند که زمانی که فرزندان آنها در مدرسه به سر میبرند، کسب و کار پارهوقتی را اداره میکنند. سر و کله زدن با بچهها، خانهداری و اداره کسب و کار حجم زیادی از کار را میطلبد؛ بنابراین لازم است که این مادرها زمان خود را به خوبی اداره کنند و ابزار رصد کننده زمان گزینه مناسبی برای نیازهای آنها میباشد. این مادرها عبارت “Time Tracker” را در گوگل جستجو میکنند، ابزار شرکت Freshbook را مشاهده میکنند و آن را میپسندند، ثبت نام میکنند و در نهایت از کل نرمافزار این شرکت استفاده میکنند.
متاسفانه اگر شرکت Freshbook فقط کلمه “Time Tracker” را تارگت کند، تضمینی نیست که کاربران مشاهده کننده آن تبلیغ همان مادرانی باشند که صاحب کسب و کار هستند. ممکن است افراد مشاهدهکنننده تبلیغات گوگل ادوردز رئیس شرکت و مدیرانی که قصد دارند میزان بهرهوری کارمندان خود را بسنجند و یا دانشجویانی که نیاز دارند از زمان خود استفاده مفیدتری کنند و … باشند.
استفاده از Keyword Targeting و Audience targeting در تبلیغات گوگل ادز
اما با استفاده از گزینههای هدفگیری مخاطبان، این شرکت میتواند کمپینی در مورد خانهداران متاهلی که در کسب و کارهای کوچک کار میکنند و فعالانه نرمافزار بهرهوری و کسب و کار را در گوگل جستجو میکنند، ایجاد نماید. فردی که در این گروه از مخاطبان قرار دارد و برای ابزار مدیریت زمان در گوگل جستجو میکند، نیاز و اهداف مشخصی دارد که این شرکت میتواند این نیازها را در متن تبلیغ و لندینگ پیج خود منعکس نماید.
به دلیل آن که این شرکت میداند که چه کسی تبلیغ آنها را مشاهده میکند (نه فقط کلمه کلیدی که تبلیغ آنها را نمایش میدهد)، میتواند بازاریابی خود را بسیار تخصصیتر انجام دهد که این به معنی کلیک، کانورژن و ثبت نام کاربران است.
در عمل، افزودن تنظیمات هدفگیری مخاطبان (Audience Targeting) به کمپینهای جستجو، امکان دستیابی به هدفی که برای خود تعیین کردهاید را به شما میدهد. هنوز میتوانید کلمات کلیدی که مشتریان برای خرید به کار میبرند، هدفگیری کنید؛ اما اگر تنظیمات گوگل ادز خود را به طور مناسب مقرر کنید، لازم نیست حدس بزنید که چه افرادی آگهیهای شما را مشاهده میکنند. شما میتوانید هدفگیری را بر اساس مشخصات مشتری ایدهآل خود یا حتی لیست رفتارهای مشابه افرادی که از وبسایت شما بازدید کردهاند یا از شما خرید کردهاند، تنظیم نمایید تا مطمئن شوید که تبلیغات گوگل ادز شما در زمان مناسب و به افراد مناسب نمایش داده میشوند.
چکیده مطلب
واضح است که روش هدفگیری مخاطبان یا Audience Targeting بینقص نیست. گزینههای هدفگیری شما در این روش نیز محدود هستند؛ اما اگر به درستی از این گزینهها استفاده کنید، به شما کمک میکنند که برخی از بزرگترین مشکلات تبلیغات گوگل ادوردز را فارغ شوید.
پس به این تنظیمات فرصت دهید و نتیجه آن را به چشم خود ببینید.
منبع: disruptiveadvertising