راهنمای جامع ریمارکتینگ (Remarketing) کمپین‌های ادوردز

راهنمای جامع ریمارکتینگ (Remarketing) کمپین‌های ادوردز

در این مقاله با هدف آشنایی شما با ابزار ریمارکتینگ گوگل ادوردز، به سوالاتی در مورد آن پاسخ می‌دهیم.

 

ریمارکتینگ (Remarketing) چیست؟

ریمارکتینگ روش هوشمندانه‌ای برای ارتباط با آن دسته از بازدیدکنندگان سایت شماست که در بازدید اول خود، اقدام به خرید یا استفاده از خدمات سایت نکرده‌اند. با استفاده از این روش می‌توانید تبلیغات هدفمندی را به این دسته خاص از مخاطبان خود که قبلا وارد سایت شما شده‌اند و یا از اپ موبایل شما استفاده کرده‌اند، نمایش دهید.

برای مثال زمانی که کاربران، سایت شما را بدون خریدن کالا یا استفاده از خدمات آن ترک می‌کنند، با استفاده از ریمارکتینگ می‌توانید در دفعات بعدی استفاده آن‌ها از اینترنت آگهی‌های مرتبطی را از طریق دستگاه‌های مختلف به آن‌ها نشان دهید.

ریمارکتینگ چیست

ریمارکتینگ چیست

 

این یک تکنیک بازاریابی قوی است؛ زیرا به شما این امکان را می‌دهد که حتی پس از خروج مخاطب هدف گذاری شده از سایت خود با او در ارتباط باقی بمانید. برای مثال، سایت Wordstream در یوتیوب از روش ریمارکتینگ استفاده می‌کند تا بازدید‌کننده‌ای که قبلا به سایت آن‌ها رفته است را با نمایش بنر تبلیغاتی، دوباره درگیر سایت خود کند.

ارائه تبلیغات به بازدیدکنندگان، حتی در زمانی که در جایی جز سایت شما در حال جست و جو هستند، به ارائه و شناخته شدن بیش‌تر برند شما کمک می‌کند، اعتماد مخاطبان را جلب می‌کند و احتمال خرید آن‌ها از سایت شما را افزایش می‌دهد.

 

ریمارکتینگ (Remarketing) چگونه کار می‌کند؟

تبلیغات ریمارکتینگ به دو صورت متن یا نمایش تصویر ارائه می‌شوند. این تبلیغات در گوگل ادوردز قابل مدیریت هستند و در صفحات وب مخاطبانی که با قرارگیری تبلیغات گوگل موافقت کرده‌اند، به نمایش در می‌آیند.

انجام فرآیند ریمارکتینگ، بسیار ساده است و به این صورت می‌باشد که در هر صفحه از کد سایت شما یک تگ ریمارکتینگ وجود دارد و این تگ، با استفاده از کوکی (Cookies) در مرورگر بازدید‌کننده ذخیره می‌شود. در همین حال، کد شناسایی یا ID این کوکی‌ها به لیست ریمارکتینگ (Remarketing) شما اضافه می‌گرددد. این کار باعث می‌شود که لیست ریمارکتینگ تشخیص دهد که تبلیغات شما باید به چه بازدیدکننده‌ای ارسال شوند. لیست ریمارکتینگ می‌تواند آمار صفحاتی در سایت که کاربر شما از آن‌ها بازدید کرده است را به دست آورد. بنابراین شما می‌توانید بسته به آن که کاربر از چه بخش‌‌هایی از سایت بازدید کرده، به تعداد دلخواه لیست‌های Remarketing ایجاد نمایید. همچنین تبلیغات شما می‌توانند بر اساس آنچه بازدیدکننده در سایت شما سرچ کرده است نیز ایجاد گردند.

تعدادی تنظیمات برای تبلیغات از جمله بازه زمانی مشخص که در آن ID کوکی در لیست ریمارکتینگ باقی بماند، دکمه‌هایی که تعیین می‌کنند چند تبلیغ نمایش داده شوند و همینطور امکان بلاک کردن تبلیغات در سایت‌های خاص وجود دارند که این تنظیمات به شما امکان ایجاد و مدیریت تبلیغات را بدون قرار دادن هیچ کد خاصی روی سایت می‌دهند.

ریمارکتینگ چگونه کار می‌کند

ریمارکتینگ چگونه کار می‌کند

 

لیست ریمارکتینگ برای تبلیغات سرچ باید در طول 30 روز اخیر، حداقل 100 بازدید‌کننده یا کاربر فعال داشته باشد تا تبلیغات نمایش داده شوند. لیست‌های هدف‌گذاری سرچ گوگل نیز باید حداقل 1000 بازدید‌کننده یا کاربر فعال داشته باشند. این کار به حفظ حریم خصوصی افرادی که این لیست‌ها را ایجاد می‌کنند کمک می‌کند.

تبلیغات شما قابلیت نمایش در سایت‌های زیادی را دارند. ریمارکتینگ از شبکه نمایش گوگل استفاده می‌کند و به دلیل آن که این شبکه بیش از 2 میلیون سایت دارد که تبلیغات ریمارکتینگ می‌تواند در آن‌ها نمایش داده شود، این مزیت بزرگی به شمار می‌آید که تبلیغات ریمارکتینگ روی این سایت‌های متنوع نمایش داده شود.

برای دستیابی به موفقیت در استفاده از ریمارکتینگ، مهم است اطمینان حاصل نمایید که تبلیغ مورد نظر به آنچه بازدیدکنندگان به دنبالش هستند مرتبط است و حاوی پیشنهادی است که آن‌ها را تشویق به بازگشت به سایت شما می‌نماید.

اگر هدف آن است که برند شما بیش‌تر شناخته شود، باید تبلیغاتی ایجاد نمایید که دقیقا همان نتیجه‌ای را دارند که نمایش چند روزه، چند هفته‌ای یا چند ماهه برند شما به بازدیدکنندگان دارد. به دلیل آن که ریمارکتنیگ بخشی از گوگل ادوردز است، می‌توانید نتایج حاصل را از طریق بررسی تبدیل‌های عادی پیگیری نمایید.

 

مدت زمان عضویت (Membership Duration)

مدت زمان عضویت (Membership duration) که در لیست ریمارکتینگ قابل تعیین است، نشان دهنده آن است که یک کاربر چه مدت در لیست ریمارکتینگ می‌ماند. زمانی که مدت زمان عضویت کاربران به اتمام می‌رسد، از لیست ریمارکتینگ حذف می‌شوند؛ مگر آن که دوباره از سایت یا اپ شما استفاده کنند. مدت زمان پیشفرض برای یک کاربر اضافه شده به لیست ریمارکتینگ 30 روز و حداکثر زمان آن 540 روز می‌باشد.

این زمان بسته به میزان ارتباط تبلیغات به کاربر مورد نظر انتخاب می‌گردد و به طور کلی، مدت زمان عضویت باید مشابه طول دوره فروش‌ باشد.



هزینه‌های ریمارکتینگ

هزینه‌های ریمارکتینگ به تصمیم تبلیغ کننده بستگی دارد؛ هرچه کمپین مورد نظر گسترده‌تر باشد، هزینه آن نیز بیش‌تر است. برای پایین نگه داشتن هزینه‌ها از ترکیب تگ‌های ریمارکتینگ استفاده می‌شود که این کار به ایجاد کمپین‌های هدفمند و افزایش مرتبط بودن تبلیغ کمک می‌کند. شما همچنین می‌توانید بین قیمت گذاری از روش CPC (هزینه به ازای هر کلیک) یا CPM (هزینه پرداختی برای 1000 بازدید یا کلیک) یکی را انتخاب کنید.

کمپین‌های ریمارکتینگی که عملکرد خوبی دارند، می‌توانند با استفاده از استراتژی‌های تخصیص بودجه مانند هدف گذاری CPA (حسابدار متخصص) و ROAS (بازگشت هزینه تبلیغ) ایجاد شوند. گزینه‌های لحظه‌ای تخصیص بودجه به محاسبه بودجه بهینه برای فردی که تبلیغ شما را مشاهده می‌کند، کمک می‌کنند که این کار پیروزی در مزایده تعیین جایگاه تبلیغ شما و دستیابی به بهترین بودجه ممکن را آسان‌تر می‌نماید. همچنین هزینه اضافه‌ای برای استفاده از مزایده گوگل وجود ندارد.

 

نتیجه‌گیری

شرکت‌ها برای نمایش توسعه‌های انجام شده در محصولات خود از ریمارکتینگ استفاده می‌کنند تا در مشتریان خود ایجاد علاقه کنند و در نهایت فروش خود را بهبود بخشند. هزینه ریمارکتینگ، بسیار پایین‌تر از کمپین PPC (هزینه به ازای هر کلیک) استاندارد می‌باشد.

به گفته گوگل زمانی که اولین کمپین ریمارکتینگ خود را شروع می‌کنید، لازم است هر فردی که از صفحه اصلی شما بازدید کرده است را هدف گذاری کنید؛ ولی باید به خاطر داشته باشید که این کار به دلیل آن که تبلیغات شما به افراد بیش‌تری دوباره نمایش داده می‌شود و نمی‌توانید تبلیغاتی ایجاد کنید که به طور دقیق هدف گذاری شده‌اند، هزینه‌های ریمارکتینگ شما را بالا می‌برد. ترکیب تگ‌های اسکریپت‌های ریمارکتینگ به شما امکان می‌دهد که هدف گذاری شما با دقت بیش‌تری انجام شود و در نتیجه مرتبط بودن آن را افزایش دهید.

در جایی که فرآیند فروش طولانی و پر رقابت است، ریمارکتینگ گوگل یک روش ایده‌آل به شمار می‌رود که می‌تواند ابزاری قوی برای توسعه تبدیل‌های منجر به فروش و بهتر شدن برند شما شود.

 

منبع: digitalvidya