گوگل ادوردز چیست؟ – بخش دوم
14 / اردیبهشت / 1398
4دقیقه برای مطالعه
گوگل ادوردز,
نیلوفر میثاقی
در بخش اول این مقاله، گوگل ادوردز را تعریف کردیم و درباره نحوه کارکرد و انتخاب تبلیغات توسط گوگل صحبت کردیم. همچنین راجع به search ads و Display ads از انواع کمپینهای تبلیغاتی گوگل ادوردز نیز توضیحاتی دادیم. در این قسمت به سایر انواع کمپینهای تبلیغاتی گوگل ادوردز میپردازیم.
برای مطالعه بخش اول کلیک نمایید.
3. تبلیغات فروش (Shopping ads) گوگل
در صورتی که فروشنده هستید، این نوع کمپین برای شما منطقیتر است. این نوع تبلیغات در گوگل ادوردز، ترافیک سایت شما را بالا میبرند و به بهبود کیفیت و افزایش نرخ تبدیل کمک میکنند.
در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید که چگونهتبلیغات گوگل شاپینگ در شبکه جستجو نمایش داده میشوند:
Shopping ads گوگل ادوردز
الزامات مدیریت تبلیغات گوگل شاپینگ:
- یک اکانت در Google Merchant Center ایجاد کنید. مرکز فروش گوگل، پلتفرمی است که به فروشندگان کمک میکند تا تمام لیستهای کالاهای خود را در فرمت خاصی در آنجا آپلود کنند.
- یک اکانت گوگل ادوردز ایجاد کنید و آن را به اکانت Google Merchant Center لینک نمایید.
- هر 30 روز یک بار، اطلاعات بروزرسانی شده کالا را در Google Merchant Center سابمیت کنید.
از آنجایی که هر دوی این ابزار به یکدیگر لینک میشوند و اتصال مییابند، تبلیغات گوگل شاپینگ تمامی جزئیات کالا را از Merchant Center دریافت میکنند، با عبارت جستجو شده توسط کاربر تطبیق میدهند و تبلیغات مرتبط را به کاربران نمایش میدهد.
D. تبلیغات ویدئویی (Video ads)
این تبلیغ به تبلیغکنندگان این امکان را میدهد که تبلیغات ویدئویی را روی Youtube و سایر شبکههای نمایشی گوگل پخش کنند.
سه فایده استفاده از video ads عبارتند از:
- هدفگذاری (Targeting) بهتر: این نوع تبلیغ دارای آمار جمعیتی، موقعیت جغرافیایی، علاقه، Keyword و Targeting روی دستگاههای پخش است که به شما کمک میکند تا به مخاطبان مورد انتظار خود روی Youtube و شبکه نمایش گوگل برسید.
- دسترسی بیشتر: از تاریخ 3 ژانویه 2017، سایت Youtube سومین سایت پربازدید دنیا اعلام شده و روزانه 30 میلیون بازدیدکننده دارد. به علاوه، تبلیغات ویدئویی در شبکه نمایشی گوگل نیز موجود هستند که بدین معنی است که به مخاطبان بیشتر از این تعداد دسترسی دارید.
- قابل اندازهگیری: برخلاف تبلیغ در تلویزیون، تبلیغات Youtube هرآنچه باید در مورد معیارهای الزامی مانند تعداد بازدید، نرخ بازدید، کلیکها، دسترسی و تکرار بازدید، میزان شرکت، اجرا و غیره بدانید در اختیار شما قرار میدهد. این کار به شما کمک میکند موفقیت تبلیغ ویدئویی خود را بسنجید.
تصویر زیر تبلیغ ویدئویی گرامرلی در Youtube را نمایش میدهد:
ویدئو ادز گوگل ادوردز
برای درک بهتر اهمیت تبلیغات ویدئویی در Youtube، میتوان Almarai را مثال زد که یک شرکت صنایع لبنیات و کشاورزی است. هدف کمپین تبلیغاتی این شرکت آن بود که میخواست در مورد محصول جدیدی (شیر خشک) اطلاعرسانی کند و برای این کار، یک کمپین 10 روزه ویدئویی در Youtube قرار داد. نتیجه آن شد که در طول 10 روز تقریبا به 50% مخاطبین target شده رسید و همینطور 15% افزایش بازبینی و 25% افزایش خرید در میان خانمها داشت.
E. کمپین جهانی اپلیکیشن (Universal app campaign)
این کمپین برای کسب و کارهایی مفید است که اپلیکیشن موبایل دارند. در اینجا، تبلیغ کننده میتواند اپلیکیشن موبایل خود را با استفاده از جستجو، Playstore، ویدئو و Youtube تبلیغ کند. ادوردز از ایدههای متنی و سایر ابزار موجود در لیست اپ استور شما استفاده میکند تا این تبلیغات را به شما نمایش دهد. تمام چیزی که بدان نیاز دارید آن است که متنی را آماده کنید و مبلغ اولیه و هزینه تمدید آن را بپردازید. همچنین فراموش نکنید که زبان و موقعیت جغرافیایی را برای تبلیغ خود مقرر کنید.
خود ادوردز با استفاده از تمامی این اطلاعات، تبلیغات مختلفی را در فرمتهای متفاوت طراحی میکند. گوگل به طور خودکار، ترکیبات مختلف تبلیغ را تست میکند و ترکیبی که بهترین عملکرد را دارد را نمایش میدهد.
گوگل ادوردز چیست
برای مثال، موسسه مالی KCB group، از Universal App Campaign استفاده کرد تا در مورد اپلیکیشن موبایل بانک خود اطلاعرسانی کند. هدف این کمپین، آن بود که در مورد اپلیکیشن موبایل بانک شرکت اطلاعرسانی شود و افزایش دانلود اپلیکیشن نیز در 1.5 دلار با هر نصب هدفگذاری شد. در این راستا این شرکت، تبلیغات جستجو و display را برای نصب اپ به کار برد و پس از ارائه نسخه اپلیکیشن، از Universal App Campaign استفاده کرد. در نتیجه این کار، اپلیکیشن آنها 38,577 مرتبه (30% بیشتر از حد هدفگذاری شده) دانلود شد، هزینه به ازای هر نمایش یا CPI به نرخ 1.12 دلار (25% زیر سطح تعیین شده) رسید و همینطور این اپلیکیشن 116 رتبه پیشرفت کرد تا در دهمین جایگاه رنکینگهای پلی استور قرار گیرد.
اکنون شما میدانید که گوگل ادوردز چیست و چه بخشهایی از آن برای استفاده شما موجود است. در مقالههای بعدی، به موارد دیگری حول این موضوع میپردازیم.
منبع: Leadsquared
نوشته قبلی « گوگل ادوردز چیست؟ – بخش اول
نوشته بعدی گوگل ادوردز چگونه کار میکند ؟ – بخش اول »
چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و… رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. مرسی از مطلبتون که بدردمون خورد.
درود بر شما.
بسیار خوشحالیم اگر مطلبمون براتون مفید بوده و تشکر از شما بابت اینکه نظرتون رو به اشتراک گذاشتید.
پیروز و شادکام باشید.