گوگل پارتنر چیست و چه کاربردی دارد؟

گوگل پارتنر چیست و چه کاربردی دارد؟

آیا صاحب یک شرکت تبلیغاتی هستید یا به هر دلیلی با سایر خدمات مشاوره و مدیریت حساب‌های گوگل ادوردز سر و کار دارید؟ آیا به کلیه خدمات ارائه شده توسط گوگل دسترسی دارید؟

در صورتی که در حال حاضر از گوگل پارتنرز (Google Partners) استفاده نمی‌کنید، احتمالا به زودی رویه خود را تغییر خواهید داد. هر فردی که به اکانت گوگل ادوردز دارد یا چندین اکانت ادوردز را برای کسب و کار خود مدیریت می‌کند، به Googles helpdesk و فروم‌های پشتیبانی (Support) آنلاین گوگل دسترسی دارد. اما آیا داشتن دسترسی به سمینارهای آموزشی و موارد دیگر گوگل ارزش دارد؟

البته، این کار برای شما و مشتریان شما ارزشمند است.

گوگل پارتنر، یک برنامه گوگل است که در مورد تمامی بخش‌های گوگل ادوردز آموزش جامع ارائه می‌دهد؛ در این زمینه علاوه بر مطالعه راهنماهای موجود، لازم است در یک آزمون نیز شرکت کنید تا در هر بخش گوگل به دانش مناسبی دست یابید. 6 بخش در آموزش ادوردز وجود دارد:

  • بخش‌های پایه (Fundamentals)
  • تخصصی (Advanced)
  • نمایشی (Display)
  • ویدئو
  • موبایل
  • خرید (Shopping)

پس از آن که آزمون‌های مقدماتی و تخصصی را گذراندید، می‌توانید مدرک گوگل ادوردز خود را دریافت کنید؛ ولی جهت گرفتن مدرک تخصصی گوگل ادوردز باید در 4 آزمون دیگر نیز شرکت کنید.

به طور کل می‌توان گفت گوگل پارتنر علاوه بر فواید متعدد، به آژانس‌های تبلیغاتی کمک می‌کند تا مشتریان جدید پیدا کنند و همچنین تخصص کاری به دست آورند.

 

ثبت نام

برای بهره بردن از فواید گوگل، باید ابتدا برای گوگل پارتنرز شدن ثبت نام نمایید. در صورتی که عضو آژانس تبلیغاتی هستید، می‌توانید با استفاده از ایمیل موسسه خود یک اکانت Partners company ایجاد نمایید و در پروفایل خود برخی از اطلاعات کلی مانند نام شرکت، لوگوی آن، وب‌سایت و اکانت مدیریتی گوگل (Management Account) شرکت را قرار دهید. همچنین لیست خدماتی که توسط شما ارائه می‌شود و زمینه‌ای که در آن تخصص دارید (مانند فروش لباس، فروش یا خدمات اتوماتیک) را در پروفایل خود قرار می‌دهید.

پس از آن که شرکت شما نشان (Badge) گوگل پارتنر را دریافت کرد، می‌توانید انتخاب کنید که نام آن در سرچ گوگل پارتنر باشد یا خیر. این کار ساده است؛ ولی لازم است که گوگل، آدرس ایمیل استفاده شده برای راه‌اندازی اکانت را تایید (Verify) کند و به حساب مدیریتی شما دسترسی اجرایی داشته باشد. همچنین در حین این فرآیند، گوگل باید وب‌سایت شما را نیز تایید کند.

با داشتن اکانت مدیریتی PPC می‌توانید یک پروفایل مجزا ایجاد کنید و خود را به حساب گوگل پارتنر شرکتی که برای آن کار می‌کنید مرتبط نمایید. این کار به شما امکان صحبت با گوگل را درباره اکانت‌های قرار داده شده در اکانت مدیریتی شرکت می‌دهد. لازم به ذکر است که برای این کار لازم است ایمیل تماس و شماره تلفن خود را به همراه نقش کاری خود به گوگل ارائه دهید.

پس از اتمام این مراحل شما ثبت نام کرده‌اید و آماده هستید؛ با این حال این تنها آغاز کار است.

 

نشان (Badge) گوگل پارتنر

پس از آن که ثبت نام شرکت شما در برنامه گوگل پارتنرز انجام شد، واجد شرایط داشتن وضعیت (Status) گوگل پارتنر می‌شوید. برای دریافت وضعیت گوگل پارتنر لازم است مهارت‌های ادوردز خود را نشان دهید و همینطور الزامات مربوط به هزینه تبلیغات و رشد مشتری-محور شرکت خود را به همراه رشد مداوم مشتریانتان رعایت کنید.

دو نوع نشان‌ (Badge) گوگل پارتنر وجود دارد:

  •  گوگل پارتنر (Google Partner)
  • گوگل پارتنر برتر (Google Partner Premier)

به محض آن که نشان (Badge) خود را دریافت کردید، می‌توانید یک نشان داینامیک در وب‌سایت خود نمایش دهید تا استانداردهای بالایی که با آموزش گوگل به آن دست یافته‌اید را به مخاطبان احتمالی خود نشان دهد. زمانی که کاربران با موس بر روی 3 نقطه عمودی حرکت کنند، زمینه‌های تخصص شرکت شما به آن‌ها نمایش داده می‌شود.

گوگل یک نشان (Badge) استاتیک نیز فراهم کرده تا روی موارد تبلیغاتی و شبکه‌های اجتماعی که زمینه‌های تخصص شرکت شما در آن لیست شده، قابل چاپ باشد.

گوگل پارتنر چیست

گوگل پارتنر چیست

 

نشان‌های گوگل پارتنر در چه چیزی تفاوت دارند؟

یک تفاوت این دو نشان، تعداد افرادی در شرکت شما هستند که دوره‌های گوگل را گذرانده‌اند؛ جهت دریافت نشان “گوگل پارتنر پایه” لازم است حداقل یک فرد و برای دریافت نشان “گوگل پارتنر برتر” باید حداقل دو نفر در شرکت، متخصص گوگل باشند. یک مدیر اکانت، برای دریافت تخصص باید در آزمون “اصول گوگل ادوردز” به علاوه یکی از دوره‌های تخصصی ارائه شده توسط گوگل شرکت کند که این شامل دوره‌ها و آزمون‌های سرچ (مفاهیم تخصصی سرچ)، نمایش، موبایل، خرید  و فروش یا تبلیغ ویدئو می‌باشد.

همچنین با وجود گوگل پارتنر، تفاوت‌هایی در محدودیت بودجه هزینه شده ادوردز وجود دارد. لازم است از این که اکانت مدیریتی (MCC) به پروفایل شما گزارش می‌دهد، اطمینان یابید تا بودجه خرج شده همه اکانت‌های متصل به زیرمجموعه اکانت مدیریتی نیز شمارش شوند. اگر یک اکانت که پیش از اتصال به اکانت مدیریتی گوگل پارتنر نیز کار می‌کرده است را به اکانت مدیریتی متصل کنید، تنها هزینه‌هایی که از روز اتصال خرج شده است برای آن محاسبه می‌شود. برای شرکت‌هایی که نشان (Badge) پایه دارند، حداقل هزینه خرج شده برای 90 روز پیش از دریافت نشان باید 10 هزار دلار باشد که لازم است در حداقل 60 روز از این 90 روز هزینه‌ای خرج شده باشد.

برای نشان برتر (Premier) محدودیت‌های موجود برای بودجه هزینه شده بالاتر هستند؛ ولی این محدودیت‌ها به طور کلی به کشور و مناطق بازاریابی بستگی دارند.

 

فواید

چه عضو گوگل ادوردز، گوگل پارتنر یا گوگل پارتنر برتر باشید، به هر حال از مزایایی مانند موارد آموزشی گوگل، پشتیبانی اکانت ادوردز و کمک به رشد شرکت برخوردار خواهید شد.

شما به عنوان یک عضو گوگل، از آموزش محصولات و گواهی‌های مربوط به آن، آموزش فروش و عضویت در جامعه گوگل و بروزرسانی‌های محصولات برخوردار خواهید شد. همچنین به پشتیبانی تلفنی، چت و ایمیل برای تمامی اکانت‌های ادوردز دسترسی دارید. در واقع هدف اصلی گوگل پیشرفت فروش شما می‌باشد.

شما به عنوان یک گوگل پارتنر، از مزایای بیش‌تری جهت پشتیبانی و رشد آژانس خود برخوردار خواهید شد؛ از جمله این مزایا می‌توان لیست شدن در سرچ گوگل پارتنر (برای این که مشتریان احتمالی شما را پیدا کنند) و مشاوره برای ایجاد استراتژی جدید تجاری را نام برد.

شما به عنوان یک گوگل پارتنر برتر از آموزش جامع تجاری و مزایای بیش‌تری نیز برخوردار خواهید شد.



دستیابی به تخصص گوگل پارتنر

پس از گذراندن آزمون اصول ادوردز، لازم است حداقل در یک شاخه گوگل تخصص کسب کنید تا واجد شرایط دریافت وضعیت (Status) گوگل پارتنر شوید. هر تخصص گوگل، یک برنامه تحصیلی کامل و پس از آن یک آزمون ارزیابی دارد. لازم است در تمامی آزمون‌ها حداقل 80 درصد نمره دریافت کنید تا قبول شوید و اگر در آزمونی قبول نشدید، باید یک هفته برای شرکت کردن دوباره در آزمون صبر کنید. آزمون‌های تبلیغات سرچ و نمایش دارای 100 سوال هستند و 120 دقیقه زمان دارند. 3 آزمون تبلیغات ویدئویی با 74 سوال، تبلیغات موبایل با 70 سوال و تبلیغات خرید (Shopping) با 63 سوال، در مجموع 90 دقیقه فرصت دارند.

به ازای هر تخصصی که در آزمون آن پذیرفته می‌شوید، یک آیکون (Icon) به نشان گوگل پارتنر شما اضافه می‌شود تا به مشتریان احتمالی اطلاع رسانی شود که شما در آن بخش از گوگل آموزش دریافت کرده‌اید. بسیار مهم است که به خاطر بسپارید که چون در یک آزمون تخصصی گوگل پذیرفته شده‌اید، بدین معنی نیست که این اطلاعات همیشه مفید خواهند بود؛ بلکه لازم است هر سال اطلاعات خود را بروزرسانی کنید تا روی اطلاعات افزوده شده به هر بخش تبلیغات گوگل نیز مسلط باشید. ممکن است فکر کنید که دریافت نشان گوگل پارتنر نسبت به اکانت معمولی ادوردز زمان‌بر است؛ ولی واقعیت آن است که شما نمی‌توانید بدون ابزار مناسب، به مشتریان خود نتایجی که می‌خواهند و لیاقت آن را دارند، بدهید.

 

سرچ گوگل پارتنر

برای آن که شامل سرچ گوگل پارتنر شوید، ابتدا باید وضعیت گوگل پارتنر یا گوگل پارتنر برتر (Premier) را دریافت نمایید. زمانی که مشتری احتمالی به سرچ گوگل پارتنر رجوع می‌کند و سرویس‌های مورد نیاز خود را انتخاب می‌کند، بودجه ماهانه یا مقدار هزینه خرج شده برای گوگل را تهیه می‌کند، سایر جزئیات را وارد می‌کند و سپس لیستی از آژانس‌های مناسب به آن‌ها پیشنهاد می‌شود تا از میان آن‌ها یکی را انتخاب کنند.

موقعیت آژانس شما در سرچ گوگل پارتنر به عواملی مانند گواهی‌ها و تخصص‌های دریافت شده، عملکرد شرکت، محدودیت‌های بودجه ماهانه و غیره بستگی دارند. برای آن که بهترین استفاده ممکن را از سرچ گوگل پارتنر ببرید، اهمیت دارد که گواهی‌ نامه‌ها را به روز نگه دارید و شرکت شما رشد مثبت داشته باشد.

 

سخن آخر 

با این که دریافت وضعیت گوگل پارتنر نیاز به زمان و تلاش دارد، فواید آن بسیار بیش‌تر از هرگونه جنبه منفی آن است. چگونه ممکن است آموزش رایگان بدون نتیجه باشد؟ البته لازم به ذکر است که دسترسی به دپارتمان ارجاعی (referral) ارزشمند است؛ ولی حتما باید در ارتباط و تعامل با تیم فروش شرکت شما باشد.

بنابراین اولین گام را به سوی پیشرفت خود و کسب و کارتان بردارید و بدانید که پشیمان نخواهید شد.

 

 

منبع: thatcompany